Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώνονται οι εργασίες στην Οδό Μητροπόλεως

Κλειστή παρέμεινε σήμερα η οδός Μητροπόλεως προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του κεντρικού δήμου

Οι εργασίες ολοκληρώνονται και ο δρόμος αναμένεται να δοθεί και πάλι ανανεωμένος στην κυκλοφορία

Ο τεχνικός σύμβουλος του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, Δημήτρης Μήτρου ανάρτησε σχετικά:

«Καλημέρα και καλή Κυριακή από την οδό Μητροπόλεως! Σε λίγο το εργατοτεχνικό προσωπικό της Δνσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων του Δήμου Θεσσαλονίκης τελειώνει με το “φρεσκάρισμα”της… Αύριο η Δνση συνεχίζει με πολυήμερη ασφαλτόστρωση της οδού Αγ. Δημητρίου.»

Υπενθυμίζουμε (όπως αναφέρει και ο κ. Μήτρου) πως από αύριο θα κλείσει για την κυκλοφορία η Αγ. Δημητρίου.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα και Τρίτη, 23 και 24 Αυγούστου, κλειστό θα είναι τμήμα της οδού Αγίου Δημητρίου λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αγ. Δημητρίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Λαγκαδά έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ηφαιστίωνος.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από την οδό Λαγκαδά προς την οδό Αγ. Δημητρίου θα διεξάγεται, με την χρήση πληροφοριακών πινακίδων, διαμέσου των οδών Αγ. Νέστωρος, Αρκαδιουπόλεως, Κλαυδιανού, Αυρηλιανής, Ηφαιστίωνος, Αγ. Δημητρίου.

Δείτε επίσης: Κατερίνη: Φωτιά σε αποθήκη – 40 τόνοι ρίγανη έγιναν στάχτη

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading