Θεσσαλονίκη: Εθελοντική δράση απομάκρυνσης σκουπιδιών στον Ποταμό Επανομής (pics)

Η ομάδα “Εθελοντική Δράση Θερμαϊκού” απομάκρυνε σκουπίδια από την παραλία του Ποταμού στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Με μεγάλη ανταπόκριση, συμμετοχή και επιτυχία στέφθηκε η περιβαλλοντική δράση για τον καθαρισμό της παραλίας στον Ποταμό Επανομής.

Στην πολυσύχναστη παραλία, στο προάστιο της Θεσσαλονίκης, με οργανωμένα μπιτς μπαρ αλλά και ως ελεύθερη παραλία για επισκέπτες και λουόμενους, που απολαμβάνουν τη θάλασσα κάθε καλοκαίρι, πάνω από 100 εθελοντές πήραν μέρος στην εθελοντική δράση Θερμαϊκού, όπως οι “Φίλοι Φαναριού (NATURA) Επανομής”, εργαζόμενοι της εταιρείας Green Ambassadors ALUMIL, το “Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής” και πολλοί απλοί εθελοντές δημότες.

Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, ενώ στη δράση συνεργάστηκαν το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ, η Αντιδημαρχία Αθλητισμού Πολιτισμού Τουρισμού και Εθελοντισμού, αλλά και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πράσινου.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια, αφού καθαρίστηκε η παραλία του Ποταμού με πάνω από 100 σακούλες με ανακυκλώσιμα υλικά και 70 σακούλες μεγάλες από σκουπίδια.

Η “Εθελοντική Δράση Θερμαϊκού” ευχαρίστησε όλους τους φορείς και τους εθελοντές από όλες τις ομάδες που πήραν μέρος σε αυτή την περιβαλλοντική δράση.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Αυξήθηκε το ιικό φορτίο στην πόλη

Loading