Θ. Καράογλου: “Σημαντική βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος σε όλη τη χώρα”

    Σημαντική βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος σε όλη τη χώρα διαπιστώνει ο  Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, όπως τόνισε ο ίδιος κηρύσσοντας την έναρξη της 10ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας. “Η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά στο χάρτη των επενδυτικών προορισμών. Χρειάζεται να πιστέψουμε στις δυνάμεις του Έθνους μας και στους εαυτούς μας. Η πατρίδα μας θα προχωρήσει μπροστά μόνο με ρεαλισμό και ομοψυχία” πρόσθεσε.
    Αναφερόμενος στη συμμετοχή του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) με δικό του περίπτερο στην Έκθεση, ο Υφυπουργός επισήμανε ότι μέσω αυτής της πρωτοβουλίας το Διοικητήριο θέλει να αναδείξει τον καταλυτικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ελληνική περιφέρεια στην οικονομική ανάταση της χώρας.
    “Πιστεύουμε στον Έλληνα επιχειρηματία που ξέρει να πρωταγωνιστεί, στις δυνατότητές του να είναι ανταγωνιστικός και αναγνωρίζουμε την αξία των προϊόντων μας. Για αυτό καλούμε όλους τους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας να συνεργαστούμε για την ανάκαμψη και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας” είπε. Υπογράμμισε, άλλωστε, ότι “οι λέξεις “οικονομία” και “ανάπτυξη” αποτελούν το “κλειδί” για κάθε βήμα της χώρας, όπως επίσης και απαράβατο όρο ευημερίας”. 
 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading