ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στον “Σκλαβενίτη” Ευκαρπίας (pics-vid)

Για το νεκρό συνάδελφό τους από τον κορονοϊό διαμαρτύρονται με συγκέντρωση το απόγευμα της Δευτέρας (12/4) οι εργαζόμενοι στα Σούπερ Μάρκετ “Σκλαβενίτης”, έξω από το παράρτημα της αλυσίδας στην Ευκαρπία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

Το κεντρικό σύνθημα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι “Τα κέρδη τους οι νεκροί μας”, που αποτυπώθηκε και σε πανό στην είσοδο του σούπερ μάρκετ στην περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, ενώ γίνεται διανομή χαρτιών με μηνύματα και ανακοινώσεις στον κόσμο που έρχεται για ψώνια.

Στο σημείο υπάρχει διακριτική παρουσία και επίβλεψη της Αστυνομίας, ενώ από την πλευρά του καταστήματος δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Ο εργαζόμενος που έχασε τη ζωή του από covid-19 (50χρονος, με δυο παιδιά) εργαζόταν στο συγκεκριμένο κατάστημα στην Ευκαρπία, ενώ οι εργαζόμενοι κατηγορούν την εργοδοσία οτι δεν παρέχει τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά της νόσου, μετατρέποντας την περιοχή σε “υγειονομική βόμβα”.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτό του politic.gr και το βίντεο με τις δηλώσεις του προέδρου Σωματείου εργαζομένων “Σκλαβενίτη”, Ηλία Τζιώνα

Δείτε επίσης: Δήμος Λαγκαδά: Η επιδημιολογική εικόνα σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ

Loading