Παίρνει εξιτήριο αύριο από το ψυχιατρείο η Θεσσαλονικιά «παρουσιάστρια»

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει αύριο από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης η Θεσσαλονικιά «παρουσιάστρια» που είχε ρίξει νερό στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Θυμίζουμε ότι έχει ασκηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη για «λόγω και έργω εξύβριση» και «απειλή», ενώ αύριο θα παρουσιαστεί ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου.

Το δικαστήριο είχε άρει την κράτησή της, όμως ο εισαγγελέας την είχε παραπέμψει στο ΨΝΘ για 48ωρη νοσηλεία.

«Δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή ψυχική πάθηση»

Η δικηγόρος της 44χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα grtimes.gr, λέγοντας ότι «αύριο το μεσημέρι, μετά τη σύνταξη της σχετικής ιατρικής γνωμάτευσης, θα πάρει εξιτήριο και θα παραστεί στη δίκη. Σύμφωνα με τους ψυχιάτρους δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή ψυχική πάθηση  και ως εκ τούτου για την περίπτωση της δεν προβλέπεται εγκλεισμός».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Διαγνώστηκε μια ιδιαιτερότητα στο χαρακτήρα της και υπάρχει σύσταση για την παρακολούθηση της από ιδιώτη γιατρό ή την ένταξη της σε κάποιο πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης. Αντιλαμβανόμενη τις συνέπειες του γεγονότος είναι απολύτως συνεργάσιμη με τους ψυχιάτρους».

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο μπαίνει η Θεσσαλονικιά «παρουσιάστρια»

Loading