Παραμένει στο νοσοκομείο η 10χρονη Μαρκέλλα

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης παραμένει η Μαρκέλλα όπου βρέθηκε χθες για εξετάσεις, μετά τον εντοπισμό της το πρωί του Σαββάτου στην Καλαμαριά, μιλώντας μάλιστα για λίγο και με την μητέρα της. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ανήλικη συναντήθηκε με τη μητέρα της, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Στη μητέρα δεν επιτράπηκε να της κάνει ερωτήσεις, παρά μόνο να την πάρει αγκαλιά και να μείνει για λίγο μαζί της. 

Συνεχίζουν τις έρευνες οι αρχές 

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαρκέλλας, η οποία εντοπίστηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Τόσο η μητέρα, όσο και ο πατριός της ανήλικης συνεχίζουν να δίνουν καταθέσεις. Οι αξιωματικοί ερευνούν, επίσης, όλες τις πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στους υπεύθυνους της εξαφάνισης, ενώ αντλούν υλικό από κάμερες σπιτιών και καταστημάτων. 

Παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους η μικρή 

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η μεταφορά της σε νοσοκομείο κρίθηκε σκόπιμη για να εξεταστεί από γιατρούς, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης. Η Μαρκέλλα παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους που επιχειρούν να την «ξεκλειδώσουν», προκειμένου οι πληροφορίες που θα τους δώσει να συνδράμουν στις έρευνες που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Η ανήλικη, η οποία εξαφανίστηκε την Πέμπτη σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές, είπε ότι η γυναίκα που την είχε αρπάξει την είχε δέσει με χειροπέδες, ενώ υποστήριξε ότι την πείραξαν και πονούσε. 

Loading