Π.Κ.Μ.: Εργασίες συντήρησης από σήμερα στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης

Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που επιλέγουν για τη μετακίνησή τους την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από σήμερα ως τις 9 Απριλίου, καθώς η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει εργασίες συντήρησης.

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί:

α) Τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην κατεύθυνση προς ανατολικά, επί της διαχωριστικής νησίδας (αριστερή λωρίδα) από τη Χ.Θ. 19+000 έως τη Χ.Θ. 22+000 (από τον κόμβο Πυλαίας- Πανοράματος έως τον Κ12). Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 05/04/2021 έως και την Τετάρτη 07/04/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και κατά τις ώρες 7:00 – 14.00.

β) Τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην κατεύθυνση προς δυτικά, επί του ερείσματος (δεξιά λωρίδα), από τη Χ.Θ. 20+500 έως τη Χ.Θ. 16+500 (από την άνω διάβαση επί της οδού Εγνατίας του Δήμου Πυλαίας έως τη γέφυρα Περραιβού) . Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από την Πέμπτη 08/04/2021 έως και την Παρασκευή 09/04/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 9:30 π.μ.

Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να συμβάλλουν στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Δείτε επίσης: Π.Κ.Μ.: Ασφαλτικές εργασίες στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών

Loading