Ο Καλαφάτης έκανε έκκληση προς φορείς της Αυτοδιοίκησης για ευαισθητοποίηση πολιτών για τα εμβόλια

Έκκληση προς τους φορείς της Αυτοδιοίκησης να κάνουν ότι μπορούν για να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες υπέρ του εμβολιασμού απηύθυνε ο Σταύρος Καλαφάτης.

«Το κύριο θέμα που τέθηκε στην ατζέντα από την πλευρά μου είναι το ζήτημα της αντιμετώπισης της πανδημίας. Το δίλημμα, “ ή θα εμβολιαστούμε, ή θα νοσήσουμε”, είναι μπροστά μας.

Οι αριθμοί μιλούν: Το 99% όσων έχουν νοσήσει ήταν ανεμβολίαστοι. Ζήτησα από τους δημάρχους της περιοχής να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, να ενημερώσουν τον κόσμο για να πειστούν όλοι, πως το εμβόλιο είναι ο μοναδικός τρόπος να συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως ήταν πριν την πανδημία.

Είναι ο μοναδικός τρόπος να σπάσουμε την αλυσίδα της διασποράς και να διασφαλίσουμε τη συνέχιση των οικονομικών δραστηριοτήτων μας. Ιδίως, μάλιστα του τουρισμού που έχει πολλά να δώσει στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Και η Πιερία να περάσει στην επόμενη ημέρα με όσο γίνεται λιγότερες απώλειες.

Συζητήσαμε επίσης, ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του πρώτου και του δεύτερου βαθμού Αυτοδιοίκησης και συμφωνήσαμε να έχουμε έναν συνεχή δίαυλο επικοινωνίας για να λύνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί» δήλωσε ο κ. Καλαφάτης μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης.

Δείτε επίσης: Φ. Γεννηματά: Καλεί τους πολίτες να εμβολιαστούν – «Νοιαζόμαστε, εμβολιαζόμαστε» το μήνυμα του ΚΙΝΑΛ (pic)

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading