Μαθητές έφτιαξαν διαδραστικό χάρτη με τους ήρωες του 21′ – «Μας κάνετε περήφανους», δήλωσε ο κ. Καλαφάτης (pics)

Οι μαθητές τεσσάρων Δημοτικών Σχολείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν σήμερα από τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρο Καλαφάτη για τη διάκρισή τους στον διαγωνισμό της Διεύθυνσης Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, όπου δημιούργησαν διαδραστικό χάρτη με τους ήρωες τη Επανάστασης του ’21.

«Μας κάνετε περήφανους για τη γνώση, την έμπνευση, την δημιουργικότητά σας», δήλωσε ο κ. Καλαφάτης, ενώ κατά την βράβευση των μαθητών που έγινε σήμερα το πρωί στο Διοικητήριο πρόσθεσε:

«Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και τα σχολεία που διακρίθηκαν. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση και την σπουδαία αυτή άσκηση.  Με τις εμπνευσμένες και δημιουργικές εργασίες σας μας κάνετε περήφανους. Χαιρόμαστε για την γνώση την έμπνευση, την δημιουργικότητά σας. Μας δίνετε αισιοδοξία, για το μέλλον αυτού του τόπου, για το αύριο του Ελληνισμού. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Όλους. Εμπνευστές, δασκάλους, μαθήτριες και μαθητές.»

«Η ποιότητα των εργασιών σας αποδεικνύει αξιοσύνη, δύναμη ανέλιξης και προόδου. Αποδεικνύει και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα σχολεία μας. Δράσεις σαν κι αυτή, τα αποτελέσματα της οποίας βραβεύονται σήμερα, λειτουργούν σαν κρίκος που συνδέει το χθες με το σήμερα και το σήμερα με το αύριο. Λειτουργούν σαν πυρσός που μεταλαμπαδεύει αρχές, αξίες και ιδανικά που έρχονται από τα βάθη της ιστορίας μας και οδηγούν το Έθνος μας στο μέλλον», τόνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών, υπεύθυνος για τα θέματα Μακεδονίας-Θράκης.

Στην τελετή βράβευσης παρέστησαν επίσης ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Αθανάσιος Φροσύνης, η υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων τη Π.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης κ. Στέλλα Μπαζακογάννη, δασκάλες, δάσκαλοι και οι γονείς των μαθητών.

Το πρόγραμμα τελούσε υπό την αιγίδα του Τομέα Μακεδονίας – Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δείτε επίσης: Ομάδα μαθητών από τη Θεσσαλονίκη στο βάθρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ρομποτικής (vid)

Loading