Μάσκες στη δημοτική αστυνομία Κορδελιού – Ευόσμου από την Οικοδομική Αλεξανδρίδη

Προστατευτικές μάσκες στη δημοτική αστυνομία Κορδελιού – Ευόσμου παρέδωσε το περασμένο Σάββατο (28/3) η Οικοδομική Αλεξανδρίδη, θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία μίλησε στον Flash 99.4 και την εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι» ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

«Μαζί με τα αδέλφια μου, που είναι και συνέταιροι στις επιχειρήσεις μας, αποφασίσαμε κι εμείς να βοηθήσουμε, όσο μπορούμε, την προσπάθεια που γίνεται από όλη την κοινωνία για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που έχει προκύψει. Προσφέραμε μάσκες στη Δημοτική Αστυνομία, ενώ τις επόμενες ημέρες θα προσφέρουμε μάσκες και στη μέριμνα που υπάρχει για τις κακοποιημένες γυναίκες στο δήμο μας, καθώς και στη μέριμνα για τους αναξιοπαθούντες συνδημότες μας», εξήγησε.

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση μέσα από τον Flash 99.4 «να βοηθήσουμε όλοι, όπου και όπως μπορούμε. Άλλοι με μάσκες, άλλοι με γάντια, ακόμη και το να βοηθήσουμε έναν γείτονά μας ο οποίος δεν μπορεί να πάει στο σούπερ μάρκετ ή το να σηκώσουμε το τηλέφωνο και να πάρουμε κάποιον που είναι μόνος του και να του δώσουμε θάρρος, είναι σημαντικό».

«Ο δήμος να διαφημίζει τις κινήσεις του»

Παράλληλα, ο κ. Αλεξανδρίδης, με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, αναφέρθηκε στις κινήσεις του δήμου και τόνισε την ανάγκη διαφήμισής τους για να μπορούν να τις αξιοποιούν οι δημότες.

«Όταν γίνεται μία κίνηση από έναν φορέα, η οποία απευθύνεται σε πολύ κόσμο, βασικό μέλημα είναι να τη διαφημίσουμε, όχι για να λειτουργήσει πολιτικά, αλλά για να το μάθει ο κόσμος και να μπορέσει να την αξιοποιήσει. Έκανε η αντιδήμαρχος κ. Πεσματζόγλου μία κίνηση με τη Φροντίδα, για να μπορέσουν κάποιοι υπάλληλοι που δεν δουλεύουν επειδή έκλεισαν τα ΚΑΠΗ και οι παιδικοί σταθμοί, να αξιοποιηθούν αλλού και να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα στο σπίτι. Δεν διαφημίστηκε. Ούτε καν εμείς οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν ενημερωθήκαμε για να το διαφημίσουμε και να το μάθει ο κόσμος», δήλωσε σχετικά.

«Επίσης, θα πρέπει το κοινωνικό παντοπωλείο να βοηθηθεί από χορηγία του δήμου, αλλά να υπάρξει και μία γραμμή ώστε να μπορέσει κάποιος που μπορεί να προσφέρει 10 ή 20 ευρώ να το κάνει. Υπάρχουν τρόποι σήμερα, όπως οι ηλεκτρονικές παραγγελίες, που μας δίνουν τη δυνατότητα να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη», πρόσθεσε.

Οι ενέργειες του ΕΕΘ

Όσον αφορά τις ενέργειες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο κ. Αλεξανδρίδης, αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του ΕΕΘ, τόνισε ότι υπάρχει καθημερινή επαφή με τα αρμόδια υπουργεία και ότι γίνεται προσπάθεια να μπουν ο ένας κλάδος μετά τον άλλο στις ευνοϊκές ρυθμίσεις για την καταπολέμηση της κρίσης.

Μάλιστα, εκτίμησε ότι την ερχόμενη Τετάρτη, σε σχετική τηλεδιάσκεψη της διοικητικής επιτροπής, θα ληφθούν αποφάσεις που θα ανακοινωθούν και στα ΜΜΕ.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Αλεξανδρίδη στον Flash 99.4:

Loading