Κινηματογραφική καταδίωξη στην Εγνατία Οδό

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Εγνατία Οδό και πιο συγκεκριμένα στον κόμβο των Κερδυλλίων.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε φορτηγό που επέβαιναν δύο αλλοδαποί ηλικίας 20 και 23 ετών.  Ο 23χρονος οδηγός του οχήματος δεν υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών και προκειμένου να διαφύγει ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη και με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά και της Τροχαίας Λητής, οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα και συνελήφθησαν σε παράπλευρη οδό στο ύψος του Δερβενίου. Να σημειωθεί επίσης πως συνέπεια της εγκατάλειψης του φορτηγού από τον οδηγό, ήταν να ολισθήσει και να προσκρούσει σε υπηρεσιακό όχημα, ενώ ο 23χρονος λίγο πριν ακινητοποιηθεί, προσπάθησε να διαφύγει πεζός.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι οι δύο νεαροί μετέφεραν παράνομα 12 αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Loading