ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Εγκαίνια για το εκπαιδευτικό εστιατόριο «Senses of Taste»

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού εστιατορίου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 “Senses of Taste”, παρουσία και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Μέσα στο εκπαιδευτικό εστιατόριο, το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου επί της οδού Ερμού 35, οι σπουδαστές των τομέων Γαστρονομίας και Τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία για hands-on πρακτική σε πραγματικές συνθήκες, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών τους. Το εστιατόριο θα υποδέχεται τους γονείς των σπουδαστών και τους εξαιρετικούς προσκεκλημένους του σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις για να τους προσφέρει γεύμα και εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών, αντάξιο βραβευμένων εστιατορίων.

Την κορδέλα έκοψε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Ιωάννης Καρανταλής, πλαισιωμένος από το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κων/νο Ζέρβα, τη σύμβουλο διοίκησης του Ομίλου, Νίκη Καρανταλή, τη γενική διευθύντρια του Ομίλου, Όλγα Κριτσιμά και το γενικό διευθυντή Θεσσαλονίκης, Χρήστο Κιούση.

Ο κ. Καρανταλής απευθύνθηκε στο διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό Γαστρονομίας και Τουρισμού, ευχαριστώντας τους για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στην πρώτη σχολή Μαγειρικής στην Ελλάδα. «Αυτό το εστιατόριο είναι ένα δώρο για εσάς και τους σπουδαστές, για να μαγειρεύετε και να προσφέρετε στους καλεσμένους τις υπέροχες συνταγές σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Εγκαίνια για το εκπαιδευτικό εστιατόριο «Senses of Taste»

Ο κ. Ζέρβας, εξέφρασε τη χαρά του για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που αποτελεί επένδυση για τη Θεσσαλονίκη: «Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επενδύει στη γαστρονομία και τί καλύτερο από το να προσφέρουμε στον κόσμο καλό φαγητό, το οποίο επιμελούνται νέα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποδέχθηκε την πρόσκληση – πρόκληση να μαγειρέψει και ίδιος στο πλαίσιο μελλοντικής εκδήλωσης.

Κλείνοντας, ο Χρήστος Κιούσης αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας του νέου εστιατορίου, τονίζοντας: «Θέλουμε να δώσουμε τη χαρά σε πολύ κόσμο να δει τη δουλειά των εκπαιδευτών και των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, καθώς είμαστε η πιο πετυχημένη σχολή στον τομέα Γαστρονομίας και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό».

Στην τελετή παραβρέθηκε, λόγω των μέτρων κατά της διάδοσης του covid-19, περιορισμένος αριθμός προσκεκλημένων, ανθρώπων των media, δημοσιογράφων και food bloggers, καθώς και μέλη του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές γεύσεις που ετοίμασαν οι σπουδαστές, στη πρώτη αυτή επίσημη εκδήλωση του εστιατορίου.

Δείτε ακόμη:
Καραμανλής: Αυτή είναι η “Fly Over” της Θεσσαλονίκης (vd,pics)

Loading