Για δεύτερη ημέρα κλειστή η Αγ. Δημητρίου – Συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση (pics & vid)

Προχωρούν για δεύτερη ημέρα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αγίου Δημητρίου με αποτέλεσμα να παραμένει κλειστή και σήμερα για την κυκλοφορία

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Νικόλας Λουλούδης

Οι εργασίες στην Αγίου Δημητρίου γίνονται από τη συμβολή της οδού Λαγκαδά έως το ύψος της Ηφαιστίωνος. Όπως μπορείτε να δείτε και στο ρεπορτάζ του politic.gr έχει ολοκληρωθεί τμήμα των εργασιών ασφαλτόστρωσης και έχει προχωρήσει η διαγράμμιση της νέας ασφάλτου.

Αυτήν την ώρα κίνηση παρατηρείται στην Εγνατία που έχει επωμιστεί τον μεγάλο όγκο των οχημάτων τα οποία κανονικά θα χρησιμοποιούσαν την Αγίου Δημητρίου. Φυσικά όσο προχωράμε σε ώρες αιχμής η κατάσταση αναμένεται να δυσκολέψει.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα και η οδός να επιστρέψει στην διάθεση των οδηγών ανανεωμένη αύριο.

Η ανακοίνωση της διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης:

(1) Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αγ. Δημητρίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Λαγκαδά έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ηφαιστίωνος.

(2) Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από την οδό Λαγκαδά προς την οδό Αγ. Δημητρίου θα διεξάγεται, με την χρήση πληροφοριακών πινακίδων, διαμέσου των οδών Αγ. Νέστωρος, Αρκαδιουπόλεως, Κλαυδιανού, Αυρηλιανής, Ηφαιστίωνος, Αγ. Δημητρίου.

(3) Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από την οδό Στεφ. Δραγούμη (προέκταση Μιχαήλ Καλού) προς την οδό Αγ. Δημητρίου θα διεξάγεται διαμέσου της Πλατείας Δημοκρατίας, Εγνατία, Καραολή και Δημητρίου, Αγ. Δημητρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από την οδό Λαγκαδά προς την οδό Αγ. Δημητρίου διεξάγεται, με την χρήση πληροφοριακών πινακίδων, διαμέσου των οδών Αγ. Νέστωρος, Αρκαδιουπόλεως, Κλαυδιανού, Αυρηλιανής, Ηφαιστίωνος, Αγ. Δημητρίου.

Εχθές πρώτη ημέρα των έργων η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη από τα δυτικά με κατεύθυνση το κέντρο από την Λαγκαδά μέχρι και το ύψος της Κολόμβου.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Τροχαίο στην Πυλαία με έναν σοβαρά τραυματία – Έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading