Γάκης για Γωγάκο: «Ο χορός της συναλλαγής καλά κρατεί»

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Βασίλης Γάκης την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Στέφανου Γωγάκου.

«Η αποχώρηση του κ. Γωγάκου από την παράταξη “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα” δεν μας προκάλεσε καμία απολύτως έκπληξη! Το αντίθετο… Ήταν αναμενόμενη παρά τις επανειλημμένες δηλώσεις του ίδιου ότι παραμένει πιστός στις αρχές της», ανέφερε αρχικά ο επικεφαλής της παράταξης, Βασίλης Γάκης, και πρόσθεσε:

«Τη Δευτέρα (31/8), μέσω γραπτού μηνύματος στο κινητό μου τηλέφωνο, έλαβα γνώση της απόφασής του. Ακολούθησε τηλεφωνική μας συνομιλία από την οποία πληροφορήθηκα όχι μόνο την ανεξαρτητοποίησή του, αλλά και την ανάληψη θέσης ευθύνης στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο “χορός” της συναλλαγής καλά κρατεί…

Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός έτους θητείας, στην τακτική των επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων, επιστράτευσε και την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Στέφανου Γωγάκου.

Τα “πυροτεχνήματα” όμως δεν είναι πάντα εντυπωσιακά, διαρκούν λίγο και ενίοτε είναι επικίνδυνα.

Για εμάς οι πολιτικές συνεργασίες πρέπει να είναι προϊόν προγραμματικής σύγκλισης και όχι συναλλαγής και ακολουθούμε την πολιτική της ανάδειξης και επίλυσης των προβλημάτων των συμπολιτών μας.

Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να αναγάγουν την τακτική των συναλλαγών σε πολιτική πρακτική και να την περιβάλλουν ηθικά, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι τακτικισμοί τους απέχουν από την έννοια της ηθικής που έχει η κοινωνία μας.

Το αντιπολιτευτικό μας έργο δεν προσμετράτε ποσοτικά αλλά ποιοτικά και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τους συμπολίτες μας με γνώμονα τις αξίες με τις οποίες ζητήσαμε την ψήφο τους και μας εμπιστεύθηκαν. Σταθερά συνεχίζουμε!

Παρόλα αυτά, η ευγένεια μας παροτρύνει να ευχηθούμε “καλή επιτυχία” στον κ. Γωγάκο στα νέα του καθήκοντα».

Δείτε ακόμη:
Παραιτήθηκε η Εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης για τα αδέσποτα Μαρία Αρβανιτίδου

Loading