Δήμος Θεσσαλονίκης: Σε πλήρη ετοιμότητα για την επαναλειτουργία των σχολείων

Τι ανέφερε η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Κοσμοπούλου

Σήμερα χτύπησε και πάλι το κουδούνι για Δημοτικά και Γυμνάσια μετά από πολύμηνη απουσία των μαθητών από τα σχολεία τους, ενώ μετά τις διακοπές του Πάσχα επανήλθαν στα σχολεία και οι μαθητές Λυκείου.

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ήταν σε πλήρη ετοιμότητα, έχοντας φροντίσει για την ενδελεχή καθαριότητα των σχολικών αιθουσών καθώς και για την προμήθεια των σχολείων με αντισηπτικά, απολυμαντικά και άλλα υλικά καθαριότητας”, δήλωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης Ιωάννα Κοσμοπούλου, συμπληρώνοντας ότι “όλοι οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι απασχολούμενοι στην καθαριότητα και φύλαξη των σχολικών μονάδων προσήλθαν στα σχολεία, αφού είχαν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης Covid-19″.
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα όπου συστεγάζονται το 4ο Ειδικό Δημοτικό, το 10ο Ειδικό Νηπιαγωγείο, το 64ο Δημοτικό και το 30ο Γυμνάσιο, όπως και το σχολικό συγκρότημα όπου συστεγάζονται το 11ο Γυμνάσιο και το 11ο Λύκειο και διαπίστωσε την εύρυθμη λειτουργία τους.
«Ευχόμαστε για ακόμη μία φορά καλό ξεκίνημα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ώστε η δια ζώσης εκπαίδευση να ολοκληρωθεί με απόλυτη ασφάλεια για όλους», τόνισε η Ιωάννα Κοσμοπούλου.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ρομπότ για τη βιομηχανία που μαθαίνει από τον άνθρωπο κατασκευάζεται στο ΑΠΘ

Loading