Δ. Θεσσαλονίκης: Ο Βασίλης Γάκης νέος επικεφαλής στη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα»

Ο Βασίλης Γάκης είναι ο νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», μετά την παραίτηση –με αιχμές προς το δήμαρχο Κ. Ζέρβα- του Νίκου Ταχιάου.

Στη σχετική ψηφοφορία συμμετείχαν οι πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, οι οποίοι έδωσαν το «χρίσμα» στον πρόεδρο του ΔΣ του Μεγάλου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Γάκης: «Συνεχίζουμε τον αγώνα για μία καλύτερη Θεσσαλονίκη»

Στις πρώτες δηλώσεις μετά την εκλογή του, ο –έχων μεγάλη εμπειρία στα κοινά- Βασίλης Γάκης δεσμεύτηκε ότι η παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» θα συνεχίσει τον αγώνα της για μία καλύτερη Θεσσαλονίκη.

«Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου της παράταξης “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα” για την ομόφωνη και ομόθυμη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης αλλά και στις γειτονιές της πόλης. Ο Νίκος Ταχιάος υπήρξε ο ιδρυτής μας. Με γνώμονα τις αρχές, τις αξίες και το όραμα που μας ένωσαν, όλοι μαζί θα συνεχίσουμε ως παράταξη τον αγώνα για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη. Συνεχίζουμε υπεύθυνα, βάζουμε τη Θεσσαλονίκη μπροστά, θέλουμε να είμαστε όλοι μας χρήσιμοι για την πόλη».

Δείτε ακόμη:
Την Πέμπτη (25/6) η συνέντευξη Τύπου της παράταξης “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα”

Ταχιάος στον Flash 99.4: «Γι’ αυτό παραιτήθηκα»

Loading