Ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικούς δρόμους του Δ. Θεσσαλονίκης

Με ασφαλτοστρώσεις σε βασικές αρτηρίες της πόλης συνεχίζεται το σχετικό πρόγραμμα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Την Πέμπτη (2/7), συνεργεία του δήμου προχώρησαν σε έργα ασφαλτόστρωσης και σε νέες διαγραμμίσεις σε τρεις κόμβους, στη συμβολή της Γεωργίου Παπανδρέου με τη Λασκαράτου, τη Γραβιάς και την 25ης Μαρτίου.

Μάλιστα, στη συμβολή της Γεωργίου Παπανδρέου με την 25ης Μαρτίου βρέθηκε το πρωί και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, για να επιθεωρήσει τα έργα στην περιοχή.

«Να αλλάξει η κατάσταση στο οδικό δίκτυο»

«Στόχος μας είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της πόλης μας να αλλάξει», σημείωσε ο δήμαρχος.

Όπως παραδέχτηκε, εξάλλου, το εκτεταμένο δίκτυο δρόμων που ανήκει στα διοικητικά όρια του δήμου Θεσσαλονίκης, μήκους περίπου 400 χιλιομέτρων, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα, η δημοτική αρχή αξιοποίησε την περίοδο των περιορισμών στην κυκλοφορία λόγω κορονοϊού και προχώρησε σε σειρά ασφαλτοστρώσεων σε κομβικούς δρόμους, όπως στην Κατσιμίδη, στην Ίωνος Δραγούμη και στην Παπάφη.

Αντιστοίχως και τώρα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Ζέρβας, η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης σκοπεύει να αξιοποιήσει την περίοδο του καλοκαιριού, οπότε μειώνεται η κίνηση στους δρόμους της πόλης, για να προχωρήσει σε νέες ασφαλτοστρώσεις σε κομβικούς δρόμους.

Μεταξύ άλλων το επόμενο διάστημα προγραμματίζεται η ασφαλτόστρωση της λεωφόρου Στρατού καθώς και της Μητροπόλεως.

Δείτε ακόμη:
Συνάντηση Ζέρβα με τον γραμματέα Χωροταξίας

Loading