Πρόστιμο 200 ευρώ στη γιαγιά με τα τερλίκια!

Παρά τον σάλο που προκλήθηκε από τη σύλληψη της 90χρονης γιαγιάς που πουλούσε τερλίκια χωρίς άδεια σε λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης, η ηλικιωμένη θα κληθεί τελικά να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ.

Η ταλαιπωρία της 90χρονης που συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα ως κοινή εγκληματίας, δίνοντας δακτυλικά αποτυπώματα έχει και συνέχεια καθώς της επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ.

Φυσικά το ποσό αυτό δεν είναι καθόλου αμελητέο αν σκεφτούμε πως πρόκειται για μια γυναίκα που ζει χωρίς σύνταξη με ένα επίδομα που πηγαίνει κατ’ ευθείαν στο ενοίκιο του διαμερίσματος που διαμένει.

Το πρόστιμο των 200 ευρώ, επιβλήθηκε από το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων – Μενεμένης, όργανα του οποίου είχαν συλλάβει τη γιαγιά που καλείται πλέον να αποπληρώσει το ποσό στο ΔΥΟ Ιωνίας Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι σήμερα, με πρωτοβουλία πολιτών πουλήθηκαν τερλίκια στην ίδια λαϊκή, αυτή τη φορά χωρίς να υπάρξει η παραμικρή παρέμβαση. Μάλιστα αναρτήθηκε και σημείωμα στο οποίο ο κόσμος ζητά συγγνώμη από την 90χρονη για την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνει.

Loading