Θεσσαλονίκη: 43χρονη σκότωσε κουτάβι πετώντας το από τον 7ο όροφο

Αντιμέτωποι με ένα περιστατικού πρωτοφανούς βαναυσότητας ανθρώπου απέναντι σε ζώο ήρθαν χθες βράδυ οι άνδρες της αστυνομίας, όταν κατόπιν κλήσης από την ζωοφιλική κοινότητα Θεσσαλονίκης, συνελήφθη 43χρονη που φέρεται να πέταξε από το μπαλκόνι του 7ου ορόφου της πολυκατοικίας που διέμενε, κουτάβι το οποίο και σκοτώθηκε.

Εις βάρος της 43χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς και βασανιστήρια και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Η συλληφθείσα κάτω από άγνωστες συνθήκες, φέρεται να πέταξε το κουτάβι από το μπαλκόνι όπου ζει με συγγενικά της πρόσωπα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ίδια είναι ιδιοκτήτρια και ενός δεύτερου κουταβιού, με τους γείτονες που ειδοποίησαν την αστυνομία να αναφέρουν ότι σχημάτισαν την εντύπωση ότι τα κακοποιούσε.

Μετά την απαγγελία των κατηγοριών, ζήτησε και πήρε αναβολή από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για να δικαστεί τη Δευτέρα, ενώ το δικαστήριο έκρινε πως δεν είναι ύποπτη φυγής και την άφησε προς το παρόν ελεύθερη.

Το δεύτερο κουτάβι, το οποίο και επέζησε υιοθετήθηκε ήδη από φιλόζωη εθελόντρια.

Loading