Θεσσαλονίκη: Έκκληση για βοήθεια σε αδέσποτο σκυλάκι (pic)

Έκκληση για βοήθεια απευθύνουν φιλόζωοι στο δήμο Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, για ένα σκυλάκι που χρειάζεται επέμβαση, είναι ταλαιπωρημένο και κυκλοφορεί στο δρόμο.

Όπως αναγράφεται σε σχετική ανάρτηση: «Λυπάμαι που ο μικρός δε μπορεί να πληρώσει μόνος του το χειρουργείο κ να πάψει να πονά.
Βοηθήστε τον! ΣΟΣ!

Για τον Αυγουστίνο έχουν γίνει αμέτρητες κοινοποιήσεις για να βρει υιοθεσία..
Δυστυχώς πέρα το ότι όλες οι κοινοποιήσεις δεν είχαν κανένα μα κανένα αποτέλεσμα κ ο Αυγουστίνος εξακολουθεί να παραμένει ένα από τ’ αδεσποτάκια που φροντίζουμε, σήμερα ήρθε η ώρα ΔΥΣΤΥΧΏΣ να κάνουμε ανάρτηση γι’ αυτόν, για κάτι έκτακτο που προέκυψε, σε ότι αφορά την υγεία του.

Λοιπόν ο μικρός μόλις 18 μηνών πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα για αποκατάσταση χιαστού..
Χθες μεταφέρθηκε στην κλινική του Κυριάκου Αγαθαγγελιδη όπου έγινε κ η τελειωτική διάγνωση. Ο μικρός πέρα απ’ αυτό, έχει αναπτύξει κ οστεοαρθρίτιδα, κάτι που του επιφέρει συνεχόμενο πόνο. Επίσης έχουν ατροφήσει κ οι μύες του ποδιού..

Επειδή η κατάσταση του, με το πέρασμα του χρόνου επιδεινώνεται, το χειρουργείο θεωρείται ΣΟΣ. Η αποκατάσταση του χιαστού στα σκυλάκια είναι, σαν κόστος επέμβασης είναι πολυδάπανη γύρω στα 850 ευρώ.

Ο κύριος Αγαθαγγελιδης λόγω του ότι ο μικρός είναι αδέσποτος, θα κοστολόγησει μόνο το κόστος των υλικών κ όχι τις ιατρικές του υπηρεσίες..κάτι για το οποίο τον ευχαριστούμε πολύ. Με λίγα λόγια θα στοιχίσει στα 450 ευρώ.

Βοηθήστε σας παρακαλώ τον Αυγουστίνο ν’ απαλλαγεί από τον πόνο κ πάνω απ’ όλα, να μη φτάσει στο σημείο το ποδαράκι του, να γίνει μη λειτουργικό. Τα περιστατικά δυστυχώς που τρέχουν από πίσω μας, είναι πολλά κ όπως το έχω ξαναγράψει άπειρες φορές, χωρίς την δική σας βοήθεια δε μπορούμε να κάνουμε βήμα».

Δείτε και το σχετικό ποστ:

https://m.facebook.com/groups/1236120669770571?view=permalink&id=2098131946902768

Gepostet von Korina Karataraki am Mittwoch, 3. April 2019

Loading