«Η επιχειρηματικότητα απαιτεί υπομονή» κατά την Μαρέβα Μητσοτάκη

«Η επιχειρηματικότητα απαιτεί υπομονή και επιμονή» τόνισε η Μαρέβα Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Γυναικών Ελλάδος.

Στην τοποθέτησή της η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη υποστήριξε ότι «μια γυναίκα αξίζει να ρισκάρει στο επιχειρείν» κάνοντας ειδική αναφορά στη δική της εμπειρία -από την ενασχόληση της με τη start up επιχείρηση την οποία ξεκίνησε με τη συνέταιρό της- στις δυσκολίες, αλλά και τους τρόπους που οδηγούν σε μια καλή επιχειρηματική πορεία.

«Υπομονή και επιμονή»

Απαντώντας σε ερώτηση από το ακροατήριο απάντησε ότι η λύση απέναντι στις δυσκολίες δεν είναι η φυγή ή η παραίτηση, αλλά η υπομονή και η επιμονή, με την ελπίδα ότι συγχρόνως θα βελτιωθεί, θα γίνει ευνοϊκότερο και το επιχειρηματικό περιβάλλον.

«Λες, κάποια μέρα, κάτι θα στρώσει. Ελπίζεις, πρέπει να ελπίζεις. Γιατί αλλιώς χαθήκαμε. Ελπίζεις ότι θα έρθουν φορολογικά κίνητρα για τις επιχειρήσεις… Εγώ, τουλάχιστον, τα λέω σπίτι μου κάθε μέρα και περιμένω. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα τα δω…» είπε, χαμογελώντας, η κ. Μητσοτάκη.

Όσο για τη συμβουλή της; «Δημιουργήστε, όσο πιο σύντομα γίνεται, μια ομάδα υποστήριξης του έργου σας. Προσλάβετε ανθρώπους που είναι καλύτεροι από εσάς. Κανείς μας δεν ξέρει τα πάντα» παρατήρησε.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη και ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.

Loading