Η ανάπτυξη του ΟΛΘ στη συνάντηση Νοτοπούλου – διοίκησης

Το πρόγραμμα ανάπτυξης του ΟΛΘ συζήτησε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Σωτήριο Θεοφάνη και τον αντιπρόεδρο Arthur Davidian η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση που είχε η υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας – Θράκης), με τους δύο εκπροσώπους της ΟΛΘ ΑΕ, συζητήθηκε αναλυτικά το πρόγραμμα ανάπτυξης του επενδυτικού πλάνου που έχει αναλάβει η εταιρία, με ιδιαίτερη έμφαση στην επέκταση της 6ης προβλήτας.

Η πρόθεση της εταιρίας

Από την πλευρά του ΟΛΘ εκφράστηκε η πρόθεση της εταιρίας να συντμήσει το χρόνο υλοποίησης αυτής της επένδυσης. Επιπλέον, συζητήθηκαν οι περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του λιμένα, όπως για παράδειγμα η κρουαζιέρα.

«Ανάγκη προστασίας των εργασιακών σχέσεων-περιβάλλοντος»

Η Υφυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη τήρησης του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος και των χρήσεων βάσει της σύμβασης παραχώρησης. Ταυτόχρονα τόνισε την ανάγκη προστασίας των εργασιακών σχέσεων και του περιβάλλοντος, ζητήματα που συμβάλλουν στην οικονομία και στη ζωή της πόλης.

«Διατήρηση κοινωνικού χαρακτήρα στην Α’ Προβλήτα»

Η κ. Νοτοπούλου αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η διατήρηση του κοινωνικού χαρακτήρα της Α’ Προβλήτας, μια δέσμευση του πρωθυπουργού που υλοποιήθηκε, καθώς και στην ανάγκη στήριξης των Μουσείων. Τόνισε παράλληλα πως η οικοδόμηση μιας βαθιάς και ουσιαστικής σχέσης του λιμανιού με την πόλη πρέπει να βασίζεται σε μια ειλικρινή συνεργασία με τους φορείς της Θεσσαλονίκης.

Loading