Αλαλούμ με το φανάρι της Μπότσαρη

Του Αντώνη Τσολναρά

Την αλλαγή μετάβασης στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης «πληρώνουν» οι κάτοικοι της πόλης, καθώς μέχρι να αναλάβει τα καθήκοντα η παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα, η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο.

Χαρακτηριστικό είναι πως εδώ και μία εβδομάδα δεν λειτουργούσαν οι φωτεινοί σηματοδότες σε έναν από τους πιο κομβικούς δρόμους της ανατολικής Θεσσαλονίκης, στην οδό Μπότσαρη με Βασιλίσσης Όλγας, με αποτέλεσμα πεζοί και οδηγοί να βρίσκονται καθημερινά σε κίνδυνο, τη στιγμή που μάλιστα, δεν υπάρχει η ασφαλής επιτήρηση από τροχονόμο.

Ο νέος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας Σωκράτης Δημητριάδης αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από την προσεχή Δευτέρα. Όπως δήλωσε στο Politik.gr, έχει φροντίσει ήδη να ενημερωθεί για το ζήτημα, ωστόσο τα χέρια του παραμένουν «δεμένα», καθώς αυτή τη στιγμή το ζήτημα άπτεται της αρμοδιότητας της απερχόμενης διοίκησης. «Η επίλυση του ζητήματος, θα αποτελέσει προτεραιότητα από τη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος μάλιστα, εξαπέλυσε και καρφιά προς την διοίκηση Μπούταρη, επισημαίνοντας πως «είχα ζητήσει λίστα με τα φανάρια που ανήκουν στη δικαιοδοσία του δήμου Θεσσαλονίκης, ωστόσο μου απάντησαν “δεν γνωρίζουμε”. Έχει ευθύνες η δημοτική παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη και μου κάνει εντύπωση που δεν επιλήφθηκαν ακόμη της κατάστασης».

«Διορθώθηκε το πρόβλημα»

Το Politik.gr επικοινώνησε και με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος Θανάση Παππά, ο οποίος ενημέρωσε πως το πρόβλημα έχει ήδη αποκατασταθεί.

Loading