Έγινε κι αυτό! Σύμπνοια Μπουτάρη – Ψωμιάδη (vd)

Της Μαρίας Βλάχου
Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης είχε συνάντηση σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε με δεκαπέντε λεπτά καθυστέρηση στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης με διάρκεια μισής ώρας, ενώ από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που ήταν συνεπής στο ραντεβού του έφερε στον δήμαρχο ένα κουτί γλυκά και μια πλακέτα με τον Λευκό Πύργο και τον ήλιο της Βεργίνας.

«Ανταποκρίθηκα στο αίτημα του Παναγιώτη Ψωμιάδη για ραντεβού ενόψει κ των εκλογών καθώς κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος» δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης με το πέρας της συνάντησης.

Συνάντηση Μπουτάρη – Ψωμιάδη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Συνάντηση του Γιάννη Μπουτάρη με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Gepostet von politic.gr am Mittwoch, 24. Oktober 2018

«Διαπιστώσαμε κοινό ενδιαφέρον για το καλό της πόλης. Έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις και ιδεολογία. Ό,τι έγινε, έγινε. Ό,τι ειπώθηκε ειπώθηκε πάμε για άλλα.

Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες. Είπαμε όμως ότι έχουμε μπροστά μας μόνο τον πολιτικό αγώνα και συμφωνήσαμε να διεξαχθεί σε πολιτισμένες συνθήκες», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από την πλευρά τού ευχαρίστησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης όπως είπε για τη θερμή υποδοχή και πρόσθεσε: «ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με ενημέρωσε για τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη και κατά γενική ομολογία μπορεί να διαφωνούμε και αυτό είναι υγιές, αλλά μας ενώνει η αγάπη για την πόλη».

Οι αναφορές στη Μακεδονία και στον Μ. Αλέξανδρο

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων έγιναν και αναφορές στη Μακεδονία και στον Μέγα Αλέξανδρο, με τον Π. Ψωμιάδη να αναφέρει μεταξύ άλλων πως «κύριε δήμαρχε περιμέναμε να με ρωτήσετε αν ζει ο Μέγας Αλέξανδρος. Θα σας έλεγα χαριτολογώντας ότι ζει και βασιλεύει στις καρδιές και στις καρδιές των Ελλήνων και απέναντι από το παράθυρο σας είναι η προτομή του άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου. Με πολύ θέρμη φεύγω και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα και αυτόν και τους συναδέλφους αντιδημάρχους.

Στην τοποθέτηση του κ. Ψωμιάδη απάντησε ο κ. Μπουτάρης λέγοντας πως «θυμίζω ότι το σήμα του Thessaloniki Food Festival είναι η γοργόνα και η γοργόνα είναι η αδερφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η οποία ρωτούσε ο βασιλιάς πέθανε η ζει και όποιος έλεγε απέθανε πνιγόταν, τον βγάζανε από το καράβι, οποίος έλεγε ζει ερχόταν καλοκαίρια».

«Εσείς δεν είπατε η ζει η πέθανε», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με τον Γ. Μπουτάρη να απαντά «εγώ λέω ζει, δεν πεθαίνω», τόνισε χαμογελώντας για να συνεχίσει ο πρώτος λέγοντας «άρα, πολλά χρόνια θα περάσουν, 100 και βλέπουμε», με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να απαντά «ας φτάσουμε τα 90 και βλέπουμε τα 100».

Οι αναφορές στη Μακεδονία και στον Μ. Αλέξανδρο στη συνάντηση Μπουτάρη – Ψωμιάδη

Οι αναφορές στη Μακεδονία και στον Μ. Αλέξανδρο στη συνάντηση Μπουτάρη – Ψωμιάδη

Gepostet von politic.gr am Mittwoch, 24. Oktober 2018

Δείτε επίσης: Πτήσεις μαχητικών πάνω από τη Θεσσαλονίκη ενόψει της παρέλασης

Loading