Βρετανικά ΜΜΕ: Κατηγόρησαν τον Ιταλό Τζέικομπς για χρήση ντόπινγκ και αυτός που αποκλείστηκε ήταν ο Βρετανός!

Με ένα… χαμόγελο απάντησε ο Λαμόντ Μαρσέλ Τζέικομπς στα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, που αφήνουν υπονοούμενα για μία υπόθεση χρήσης απαγορευμένων ουσιών.

Λίγες ώρες μετά τον προσωρινό αποκλεισμό του… Βρετανού «αργυρού» Ολυμπιονίκη στο Τόκιο με την ομάδα 4χ100μ, Τσιγίντου Ούτζα, για πιθανή παράβαση των κανονισμών αντιντόπινγκ, ο Ιταλός θριαμβευτής στην «κούρσα της μίας ανάσας», σχολίασε:

«Με κάνουν να χαμογελώ, σκεπτόμενος εκείνους τους ανθρώπους που μίλησαν χωρίς να σκεφθούν τι έλεγαν. Και τώρα πρέπει να κοιτάξουν το σπίτι τους», δήλωσε με νόημα μιλώντας στην «RAI» ο Ιταλός Ολυμπιονίκης των 100 μέτρων και πρόσθεσε:

«Εργάσθηκα τόσο σκληρά, έκανα θυσίες και δεν ήθελα να δώσω βάση και υπόσταση σε ανθρώπους που δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλούν».

Ο Τζέικομπς ανακοίνωσε μέσω Instagram την Πέμπτη (12/08) ότι δεν θα αγωνισθεί ξανά μέχρι το 2022 και εξήγησε την απόφασή του, καθώς αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να λάβει μέρος και στα 200 μέτρα για το επόμενο έτος:

«Η απόφαση να μην αγωνισθώ ξανά μέχρι το 2022 δεν ήταν απλή,  επειδή είμαι ανταγωνιστικός και θέλω πάντα να αγωνίζομαι. Αλλά τότε συνειδητοποιώ, ότι το Τόκιο είναι η αφετηρία. Την επόμενη χρονιά υπάρχουν σημαντικά γεγονότα, όπως το Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, και θέλω να βρεθώ εκεί σε κορυφαία φόρμα. Τα 200 μέτρα είναι ένα σημαντικό αγώνισμα για να εργασθείς και να βελτιωθείς στα 100μ. Η διπλή απόσταση με αυτόν τον ρυθμό, βοηθά πολύ».

Δείτε επίσης: 

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading