Βγήκαν τα εισιτήρια της γιορτής της ΑΕΚ με Λεβαδειακό!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τέθηκαν από το πρωί της Πέμπτης τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

«Γιορτάζουμε και γεμίζουμε το ΟΑΚΑ!»

Η Ένωση με το σύνθημα «Γιορτάζουμε και γεμίζουμε το ΟΑΚΑ!» και με προπονομιακές τιμές καλεί τον κόσμο της να βρεθεί στο γήπεδο στο τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς, στο οποίο ενδέχεται να «στεφθεί» και μαθηματικά πρωταθλήτρια (εκκρεμεί η έφεση του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ).

Σε συνεννόηση με την Ερασιτεχνική, οι άνθρωποι της ΠΑΕ αποφάσισαν στο συγκεκριμένο ματς να μην ισχύσει η κάρτα «Φίλου ΑΕΚ» προκειμένου να βοηθήσουν τους οπαδούς της ομάδας που ετοιμάζουν εκδρομές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Ξεκίνησε ήδη η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για το πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή 22 Απριλίου στις 19:00 μέσω του επίσημου σάιτ aekfc.gr, του επίσημου app My AEK και του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE, ενώ σε περίπου μια ώρα αρχίζει η προπώληση και από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» (για σήμερα) από τις δώδεκα το μεσημέρι έως τις 17:00. Αύριο Παρασκευή 20/04 και το Σάββατο 21/04 το εκδοτήριο θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την Κυριακή 22/04, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• Λ. Κύμης από τις 15:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Σημειώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ΑΕΚ για τον συγκεκριμένο αγώνα ΔΕΝ θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ, ενώ είναι δωρεάν η προσέλευση για τα παιδιά έως δέκα ετών.

Θα ακολουθήσει η αναλυτική ανακοίνωση».

Loading