Βέροια: Θλίψη για το θάνατο του πρώην προέδρου, Κώστα Γκαβαϊσέ-Συλλυπητήρια της ΠΑΕ

Ένας από τους πλέον σημαντικούς προέδρους στην ιστορική διαδρομή της Βέροιας, με διαχρονική και πολυσχιδή προσφορά, έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον Κώστα Γκαβαϊσέ, τον άλλοτε πρόεδρο της ομάδας που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών, μετά από “μάχη” με τον καρκίνο για σχεδόν μια τριετία.

Ο Γκαβαϊσές είχε συνεργασία με αρκετούς προπονητές και παίκτες που άφησαν το στίγμα τους στη “Βασίλισσα” του Βορρά, αλλά και διακρίσεις να επιδείξει, με την ομάδα της Ημαθίας να εκδίδει συλλυπητήρια ανακοίνωση για τους οικείους του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια:

“Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει την λύπη της για τον θάνατο του πρώην προέδρου Κώστα Γκαβαϊσέ. 

Ο Κώστας Γκαβαϊσές ήταν πάνω από όλα πιστός φίλος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας. Από μικρό παιδί αγάπησε την “Βασίλισσα” και ήταν πάντα δίπλα της είτε ως φίλαθλος, ακόμη και σε εκτός έδρας αγώνες, είτε ως επικεφαλής διοίκησης.

Σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη εποχή για την Βέροια, μετά από τρεις σερί υποβιβασμούς, ο Κώστας Γκαβαϊσές σχημάτισε διοίκηση και ηγήθηκε ως πρόεδρος μιας προσπάθειας ανάκαμψης της ομάδας. Ανέλαβαν αυτός και οι συνεργάτες του την ομάδα στην Δ’ Εθνική την περίοδο 2001-2002 και μετά από μια διετή προσπάθεια, επανέφεραν την Βέροια στις εθνικές κατηγορίες, ίδρυσαν νέα ΠΑΕ και μεταβίβασαν την ομάδα στον Γιώργο Αρβανιτίδη.

Εκτός από το ποδόσφαιρο, ο Κώστας Γκαβαϊσές άφησε το στίγμα του και στην τοπική πολιτική σκηνή, υπηρετώντας ως αντιδήμαρχος στον δήμο Βέροιας, όταν δήμαρχος ήταν ο Γιάννης Χασιώτης.

Η κηδεία του Κώστα Γκαβαϊσέ θα γίνει την Δευτέρα 19/4 στην Ραφήνα Αττικής, τόπος της μόνιμης κατοικίας του την τελευταία πενταετία.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Δείτε επίσης: Παναθηναϊκός: Θλάση ο Χατζηγιοβάνης, χάνει Άρη και ΑΕΚ

Loading