Το «ταβάνι» της Ρεάλ για τον Μπαπέ

Δεν είναι λίγοι, εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι… δρόμοι της Ρεάλ Μαδρίτης και του Κιλιάν Μπαπέ, θα παραμείνουν… παράλληλοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ζινεντίν Ζιντάν «ονειρεύεται» μία ομάδα που θα έχει ως «κορμό» νεαρούς συμπατριώτες του, προεξάρχοντος του Μπαπέ και συνεπικουρούμενου από τους Εντουάρντο Καμαβινγκά και Νταγιότ Ουπαμεκανό.

Για την περίπτωση του 21χρονου παγκόσμιου πρωταθλητή, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι Μαδριλένοι τον θέλουν στην ισπανική πρωτεύουσα και θα κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να τον αποκτήσουν. Ομως οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν πρόκειται να τον αφήσουν να φύγει τόσο εύκολα, δεδομένου ότι δεν έχουν οικονομική ανάγκη. Οι Γάλλοι έδωσαν το 2017, 180 εκατομμύρια ευρώ στην Μονακό  για τον Μπαπέ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Ιούνιο του 2022. Τότε, ο χαρισματικός επιθετικός θα είναι ελεύθερος και οι «μερένχες» θα επιδιώξουν να εισπράξουν όσο το δυνατόν υψηλότερο αντίτιμο για την παραχώρηση του.

 Οπως εξηγεί το «Eurosport Spain», ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει δώσει σαφείς οδηγίες για το θέμα, απαιτώντας απ΄ όλους να μην κάνουν καμμία αναφορά στην περίπτωση του Μπαπέ. Ο Ισπανός παράγοντας, δεν θέλει να διαταράξει τις σχέσεις που έχει με την παρί ΣΖ και τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, τουλάχιστον μέχρι το… κρίσιμο διάστημα των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι Μαδριλένοι έχουν θέσει ως ανώτατο όριο κόστους για τον Μπαπέ, τα 120 εκατομμύρια ευρώ και δεν είναι διατεθειμένοι να το ξεπεράσουν, παρά τις δεδομένα μεγαλύτερες απαιτήσεις των διοικούντων την Παρί Σεν Ζερμέν.

©Πηγή: amna.gr

Loading