Θεσσαλονίκη: Και ο Μ. Κυριζίδης στο πλευρό του Ηρακλή

Με τα σχέδια που υπάρχουν για επιστροφή του Ηρακλή στις επαγγελματικές κατηγορίες, προσπάθεια της οποίας ηγείται ο υφυπουργός Εσωτερικών (αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, συστρατεύεται και ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης.

«Είναι μονόδρομος να συστρατευτούμε όλοι. Έχουμε φτάσει μέσα Ιουλίου και ο Ηρακλής δεν γίνεται να συνεχίσει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Πρέπει να επιστρέψει η ομάδα εκεί από όπου δεν έπεσε ποτέ αγωνιστικά. Και δεν υπάρχει καμιά άλλη προσπάθεια η οποία μπορεί να μας φέρει όλους ενωμένους για να μιλήσουμε για το μέλλον. Όλη αυτή η πρωτοβουλία και η προεργασία που είναι σε προχωρημένο στάδιο από ότι μας ενημέρωσαν ο κ. Καράογλου και οι υπόλοιποι που υπήρχαν στη σύσκεψη, με τον ιδιοκτήτη της Τρίγλιας» τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος, γνωστός για τα «κυανόλευκα» αισθήματά του.

Και πρόσθεσε ότι «η περίπτωση φαντάζει ιδανική δεδομένων των συνθηκών. Το καλό είναι ότι η διαφορά σε σχέση με τα προ – τριετίας είναι ότι υπάρχει συστράτευση, μια πανστρατιά αυτή την περίοδο καθώς όλοι πια έχουμε αντιληφθεί ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Ηρακλή να σβήσει. Γιατί αν μείνουμε ακόμα μερικές χρονιές στις ερασιτεχνικές κατηγορίες θα χάσουμε αρκετές γενιές οπαδών. Έχουμε βαρεθεί, έχουμε κουραστεί να ακούμε για «σωτήρες» από το εξωτερικό για να βάλουν λεφτά».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει στην Super League ο Ηρακλής;

Loading