«Τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Κλειστά τα χαρτιά του κράτησε ο Μάσιμο Καρέρα, ενόψε του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή, 19:30). Στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη NOVA o προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: «Είναι ένα ντέρμπι δύσκολο όπως όλα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για τα του δώσουμε χαρα. Δεν σκεφτόμαστε το αρνητικό σερί στα ντέρμπι, παρά μόνο ότι είναι ένας σημαντικός αγώνας και τον αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα δύναμη και ένταση».

Επίσης μίλησε…

– Για τη σύγκριση με το ξεκίνημά του στη Σπαρτάκ Μόσχας:
«Μαθαίνω από το παρελθόν, αλλά παραμένω συγκεντρωμένος στο παρόν. Είμαι συγκεντρωμένος σ΄αυτό το ταξίδι μου στην Ελλάδα και θέλω να δώσω το 100% στην ΑΕΚ.

– Για την αξιοποίηση νέων από την Κ19 όπως ο Μπότος και ο Χριστόπουλος:
Προσπαθώ να χρησιμοποιώ νέους παίκτες όταν είναι έτοιμοι. Θεωρώ ότι είναι θετικό στοιχείο να προωθούνται παίκτες από την Κ19. Γίνεται καλή δουλειά στις ακαδημίες. Όταν ένας παίκτης είναι μαζί μας, σημαίνει ότι έχει ποιοτικά στοιχεία, έχει μια καλή βάση. Σίγουρα έχει και πολλά που πρέπει να βελτιώσει.

– Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Αραούχο:
«Βρίσκεται μία εβδομάδα εδώ και η αλήθεια είναι πως πρέπει να ενσωματωθεί στην ομάδα και τα συστήματά μας. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ. Δεν τον γνώριζα πριν έλθει στην ΑΕΚ».

 Γ. Μανταίος

©Πηγή: amna.gr

Loading