Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου: Πρώτη εκλεγμένη διοίκηση

Η πρώτη εκλεγμένη διοίκηση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου είναι γεγονός! Στην επαναληπτική Γενική συνέλευση των ιδρυτικών μελών της (23/2/2019 ) που έγινε σε αίθουσα του Παγκρητίου σταδίου Ηρακλείου, εκλέχτηκαν 9 από τα 14 μέλη που είχαν θέσει υποψηφιότητα (6 άνδρες και 3 γυναίκες λόγω ποσόστωσης φύλου) για τα επόμενα 3 χρόνια που θα διαρκέσει η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα εκλέχτηκαν οι: Νίκος Τούλης(44 ψήφοι), Δημήτρης Δότσιος (24), Μανώλης Χαρωνίτης (22), Δημήτρης Φανουράκης (21), Μανώλης Χισκάκης (21) , Πέτρος Κουμιανάκης (20), Εβελίνα Μπάκιντα (10), Αγγελική Φραγκάκη (8), Αμάντα Βαγάκη (3).

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι: Θεοχάρης Καρουζάκης (11), Γιάννης Ράλλης (11), Αντώνης Κοκκινίδης (5), Γιάννης Καφούσης (4) και Στέλιος Καρκανάκης (3).

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή οι: Στέλιος Διαλεκτάκης, Γιώργος Λυγερός και Ουρανία Ρινακάκη.

Στην Γενική συνέλευση της οποίας πρόεδρος ήταν ο Ντέμης Ευαγγελινός και γενικός γραμματέας ο Αντώνης Παπουτσάκης ψήφισαν 69 μέλη από τα 105 ιδρυτικά. Εφορευτική επιτροπή ήταν οι Μανώλης Βοργιάς, Γιάννης Ναλετάκης και Παναγιώτης Καράμπελας.

Η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

 

©Πηγή: amna.gr

Loading