Στο Περιστέρι και τη νέα σεζόν ο Μανωλόπουλος

Στον πάγκο του Περιστερίου και τη νέα σεζόν θα κάθεται ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, με την αθηναϊκή ΚΑΕ να ανακοινώνει επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι αναφέρει: “Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλο για άλλο ένα χρόνο. Ο έμπειρος τεχνικός θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2021-2022“.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε από την πλευρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την συνεργασία μου με το Περιστέρι. Ο σύλλογος λειτουργεί σε υψηλού επιπέδου επαγγελματικά πλαίσια και ταυτόχρονα έχει ένα πολύ οικογενειακό κλίμα, που κάνει την δουλειά του προπονητή πιο εύκολη. Σε αυτό το πνεύμα συνεργασίας, μετά από την συζήτηση με την διοίκηση, ήταν πλέον πολύ εύκολη η απόφαση μου να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Σύλλογο. Τη δεδομένη στιγμή, το μόνο που μπορούμε να πούμε όσον αφορά τη νέα χρονιά είναι ότι η διοίκηση του συλλόγου κάνει όλες τις προσπάθειες, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε θα μπορούμε στην συνέχεια να πούμε περισσότερα πράγματα».

Δείτε επίσης: Στους «8» στη Λιόν ο Τσιτσιπάς (vid)

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading