Στο Κιλκίς το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής

Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής. Θα το φιλοξενήσει το Σάββατο (5/10) η εγκατάσταση στο Λεβεντοχώρι Κιλκίς.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας διοργανώνει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής σε μία διαδρομή 90χλμ. και τους διεθνείς αγώνες CEI1* στα 90χλμ. και CEI2* στα 120χλμ.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και το μοναδικό ιππικό σωματείο της περιοχής, τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς.

Η Ελλάδα θα λάβει μέρος σε ατομικό και ομαδικό. Οι ιππείς και οι αμαζόνες της ελληνικής αποστολής είναι ο Δημήτρης Μητώνας με την Jamelia, η Άννυ Βατίδη με τον Morfey, ο Χρήστος Κωνσταντίνου με την Soraya, ο Παντελής Σαλονικιός με την Six Degrees, η Χριστίνα Τουλή με τον Omar, η Βικτώρια Σχοινά με τον Koheilan XIII 16 Salomon P και η Ειρήνη Μητώνα με την Aphroditi.

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, εκτός από την Ελλάδα, θα πάρουν μέρος η Βουλγαρία, η Σερβία και η Τουρκία με 16 ακόμη αθλητές. Στους διεθνείς αγώνες θα συμμετέχουν αθλητές από την Βουλγαρία, την Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 4/10
16:00 Κτηνιατρικός έλεγχος ίππων
Σάββατο 5/10
07:00 Εκκίνηση Διεθνούς Αγώνα CEI2*-120χλμ.
08:00 Εκκίνηση Βαλκανικού Πρωταθλήματος CΗ Balkan-90χλμ.
08:30 Εκκίνηση Διεθνούς Αγώνα CEI1*-90χλμ.

Την Παρασκευή (4/10) στις 18.00, μετά την ολοκλήρωση του κτηνιατρικού ελέγχου, θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης και η παρέλαση των αθλητών στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, ενώ το Σάββατο (5/10), μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, θα ακολουθήσει η τελετή λήξης και γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς.

©Πηγή: amna.gr

Loading