Σπύρος Φουρλάνος: «Ιδιαίτερη τιμή να αγωνίζομαι με το αστέρι στο στήθος»

Δηλώσεις έκανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Σπύρος Φουρλάνος, εκφράζοντας τη χαρά του για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ιωνικό – Ο ιδιος χαρακτήρισε ιδιαίτερη τιμή να αγωνίζεται με το αστέρι στο στήθος.

Ο 27χρονος μέσος ήταν ένας από τους παίκτες που βοήθησαν την παρελθούσα σεζόν τους «κυανόλευκους» να επιστρέψουν μετά από 14 χρόνια στη Super League, με αποτέλεσμα να..ανταμειφθεί με νέο συμβόλαιο.

Ο έμπειρος άσος χαρακτήρισε ιδιαίτερη τιμή να αγωνίζεται με το αστέρι στο στήθος και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που ανανέωσα τη συνεργασία μου με την οικογένεια του Ιωνικού και η επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση, θα συνδυαστεί και με τη δική μου επιστροφή στην Super League» τόνισε ο Φουρλάνος.

Στην ιστοσελίδα του Ιωνικού και συμπλήρωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή να αγωνίζομαι με το αστέρι στο στήθος και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και τον κόσμο της, επιστρέφοντας υγιής και πιο δυνατός από ποτέ».

Δείτε επίσης: Ιωνικός: Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση με τη Super League 1, με πληροφορίες από τη διοργανώτρια

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading