Σπαζοκεφαλιά τα εισιτήρια του τελικού στο ποδόσφαιρο

Σε μεγάλη σπαζοκεφαλιά εξελίσσονται τα εισιτήρια του τελικού και ο καταμερισμός τους για τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιας και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι τιμές και η ημέρα διάθεσης των 17.200 εισιτηρίων.

Το ότι θα πρόκειται για  «μαγικά χαρτάκια» δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν. Το μόνο δεδομένο είναι πως θα διανεμηθούν σε δύο βασικές κατηγορίες. Στους κατόχους διαρκείας και στους συνδέσμους.

Είχε ακουστεί πως υπήρχε σκέψη να δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας, οι οποίοι φέτος πλήρωσαν, αλλά δεν είχαν δικαίωμα εισόδου στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια, αφού η Τούμπα ήταν τιμωρημένη για 10 αγωνιστικές.

Καμία απόφαση για τον καταμερισμό των εισιτηρίων

Εντούτοις, οι διοικούντες έλεγαν σήμερα, ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για τον καταμερισμό των εισιτηρίων. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη εξίσωση, υπό τη έννοια πως σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν αντιδράσεις.

Και λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων και λόγω των τελευταίων γεγονότων η ζήτηση αναμένεται να είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι στον τελικό του 2014 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ίδιο γήπεδο.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα χαραχθεί η κατευθυντήρια γραμμή πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, με τον τελευταίο λόγο φυσικά στις «κεφαλές» της διοίκησης, δηλαδή, την οικογένεια Σαββίδη.

ΠΗΓΗ: ARENAFM.GR

Loading