Σκοποβολή: Έφτασε μέχρι τον τελικό του Τραπ ο Χατζητσακίρογλου

Μια ακόμη διάκριση για την Ελληνική Σκοποβολή πέτυχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πήλινου Στόχου στην Κροατία ο Ιωάννης Χατζητσακίρογλου.

Ο Έλληνας σκοπευτής προκρίθηκε στον τελικό του Τραπ, όπου αποκλείστηκε πριν τις μονομαχίες των μεταλλίων και τη διεκδίκηση της κάρτας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που πήρε τελικά ο Ιταλός Μάουρο Ντε Φιλίπις με το χάλκινο μετάλλιο.

Στον προκριματικό ο Ιωάννης Χατζητσακίρογλου τερμάτισε πέμπτος. Παρότι χθες (1/6) ξεκίνησε πολύ καλά (24, 25, 25), σήμερα η εκκίνηση του ήταν μάλλον «μουδιασμένη» (22/25).

Όμως με άψογη τελευταία σειρά (25/25) και αφού επικράτησε στον αγώνα μπαράζ για την κατάρριψη της ισοπαλίας με τον Μάριαν Κοβατσότσι από την Σλοβακία, προκρίθηκε στον τελικό με καλύτερη κατάταξη και πλεονέκτημα.

Στην ψυχοφθόρα διαδικασία του τελικού ο Ιωάννης ξεκίνησε ψύχραιμα 4/5, 5/5, 5/5, 4/5, επίδοση που τον έφερνε στην τρίτη θέση.

Όμως στην πέμπτη και έκτη προσπάθεια αστόχησε τέσσερις φορές (2/5, 4/5) και αποχώρησε δεύτερος από τον τελικό με σκορ 24/30.   

Δείτε επίσης: Το ρεκόρ του Ρεχάγκελ και οι τροπαιούχοι προπονητές

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading