Σκεπασμένος με τη σημαία του ΣΕΓΑΣ ο Βασίλης Σεβαστής στο τελευταίο “αντίο”

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Βασίλης Σεβαστής σήμερα, σε μια τελετή που έγινε σε κλειστό κύκλο, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας. 

Οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο στον πρώην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και Γενικό Γραμματέα της ομοσπονδίας, που έφυγε χθες στα 71 από κορονοϊό.

Ανάμεσα σε αυτούς που είχαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν, στο Κοιμητήριο της Παιανίας, ήταν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, καθώς και άλλα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, νυν αλλά και πρώην. 

Η σημαία του ΣΕΓΑΣ σκέπασε το φέρετρο του Βασίλη Σεβαστή, δεδομένου ότι ο αείμνηστος παράγοντας πρόσφερε τα μέγιστα στον κλασικό αθλητισμό για περισσότερα από 50 χρόνια, δημιουργώντας συνθήκες ανάπτυξης σε πολλούς τομείς. 

Στην κηδεία παρέστησαν επίσης πρόσωπα από τον ευρύτερο πολιτικό και αθλητικό χώρο, όπως ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Ιππασίας και πρόεδρος της ΕΘΝοα Ισίδωρος Κούβελος, ο βουλευτής της Ν.Δ και πρώην Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο επίτιμος πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιάννης Σγουρός, ο επικεφαλής του τομέα αθλητισμού του ΚΙΝΑΛ  Θανάσης Ζαννιάς, ο οποίος εκπροσώπησε και την ομοσπονδία τένις και ο Θανάσης Λιάπης από το ΚΚΕ.

Στην νεκρώσιμο ακολουθία βρέθηκαν επίσης ο νέος γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Θανάσης Χασκής, ο β΄αντιπρόεδρος Ιάκωβος Πετσούλας, ο α΄ειδικός γραμματέας Παναγιώτης Δημάκος, η β΄ ειδικός γραμματέας  Παρασκευή Παχατουρίδου, ο Διευθυντής Μαραθωνίου Μάκης Ασημαλόπουλος κ.α.

Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, πολιτικά κόμματα όπως το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και το Μέρα25, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο πρώην υπουργός Κώστας Λαλιώτης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, οι εργαζόμενοι στον ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, ο ΟΣΦΠ κ.α.

Δείτε επίσης: ΣΕΓΑΣ: “Έφυγε” στα 71 από κορονοϊό ο Βασίλης Σεβαστής

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading