Σίγκουρντσον: Αρνείται τις κατηγορίες για παιδοφιλία – Τον εγκατέλειψε η σύζυγος του

Αν και στην Αγγλία ακόμα δεν γίνεται αναφορά στο όνομα του, τα ΜΜΕ της πατρίδας του ποδοσφαιριστή προβαίνουν σε αποκαλύψεις

Οι αγγλικές εφημερίδες απλώς αναφέρουν ότι είναι 31 ετών, είναι παντρεμένος, παίζει βασικός με την εθνική ομάδα της χώρας του και έχει τεθεί σε προσωρινή αργία από την Έβερτον. Δηλαδή τον φωτογραφίζουν πλήρως αλλά δεν μπορούν ακόμα για νομικούς λόγους να αποκαλύψουν την ταυτότητα του.

Όμως στη χώρα του, την Ισλανδία, και στα κοινωνικά δίκτυα, το όνομά του δεν ήταν μυστικό εδώ και αρκετές ημέρες: πρόκειται για τον Γκίλφι Σίγκουρντσον, ο οποίος έχει σημειώσει 31 γκολ σε 156 αγώνες με την Εβερτον και το καλοκαίρι του 2019 παντρεύτηκε στην Ιταλία με την πρώην μις Ισλανδία, Αλεξάντρα Αβαρσντότιρ.

Χθες, μάλιστα, έγινε πρωτοσέλιδο στα βρετανικά ταμπλόιντ, τα οποία απλά την ανέφεραν ως τη
«σύζυγο του διεθνούς παίκτη της Εβερτον που συνελήφθη για φερόμενα σεξουαλικά αδικήματα σε ανηλίκους».
Όπως αποκάλυψαν, άφησε το συζυγικό σπίτι για να πάει και να μείνει με την οικογένειά της, ενώ ο παίκτης μεταφέρθηκε σε ένα «ασφαλές σπίτι» που διατέθηκε από την Έβερτον.

«Άκουσα από μια αξιόπιστη πηγή ότι βρίσκεται σε ένα ασφαλές σπίτι που του έδωσε ο σύλλογος και ότι υποστηρίζεται 24 ώρες την ημέρα από τους γονείς και την αδερφή του» αποκάλυψε ένα άτομο κοντά στον παίκτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ισλανδικής εφημερίδας “Morgunbladid”, η κύρια αλυσίδα σούπερ μάρκετ της χώρας έχει ήδη αφαιρέσει από τα καταστήματά της όλα τα ενεργειακά ποτά με το πρόσωπο του Σίγκουρντσον (ο ποδοσφαιριστής είναι εικόνα της εταιρείας) και επίσης η εταιρεία δημητριακών Weetabix έχει σταματήσει τη συνεργασία με την εθνική ομάδα, αν και φαίνεται ότι η απόφαση ελήφθη πριν από το ξέσπασμα του σκάνδαλου.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες συνεχίζονται στην Αγγλία, οι οποίες, σύμφωνα με την Sun, διεξάγονται βάσει καταγγελίας που ελήφθη πριν από εβδομάδες.

«Οι συμπαίκτες του δεν είχαν ιδέα μέχρι που ο σύλλογος τους είπε τα πάντα» ανέφερε μια πηγή της Έβερτον στο ταμπλόιντ. Ο παίκτης είναι πολύ δημοφιλής στην ομάδα, οπότε κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τους ισχυρισμούς και όλοι ελπίζουν ότι πρόκειται για παρανόηση»

Δείτε επίσης: Premier League: Έρχεται υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλες τις ομάδες

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading