Σε καραντίνα η Μπόκα λόγω κορονοϊού

Τα αρκετά κρούσματα κορονοϊού, που εντοπίσθηκαν τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις της Μπόκα Τζούνιορς, υποχρέωσαν τους δικούντες να αποφασίσουν τη διακοπή των προπονήσεων και την επιβολή τριήμερης καραντίνας.

Την περασμένη εβδομάδα και μετά την επιστροφή στις προπονήσεις, τουλάχιστον τρεις παίκτες της ομάδας βρέθηκαν «θετικοί» αλλά ήταν ασυμπτωματικοί.

«Το βράδυ της Παρασκευής 28 Αυγούστου, εντοπίστηκαν συμπτώματα συμβατά με την Covid-19 και σε άλλους παίκτες, έτσι ώστε την επόμενη ημέρα (Σάββατο), πραγματοποιήθηκαν περισσότεροι έλεγχοι. Ορισμένα μέλη της ομάδας έχουν προσβληθεί από κορονοϊό. Την Κυριακή, ελέγχθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας, αποκαλύπτοντας μια εστία μόλυνσης. Προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα μέτρα ασφάλειας για την υγεία όλων, ολόκληρη η ομάδα είναι απομονωμένη στα αντίστοιχα καταλύματα των παικτών και οι προπονήσεις διακόπτονται για 72 ώρες. Μετά από αυτό, θα διεξαχθούν νέοι έλεγχοι», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η επαρχία του Μπουένος Άιρες παραμένει ένα από τα «καυτά» σημεία της επιδημίας στην Αργεντινή, όπου έχουν ήδη διαπιστωθεί 8.500 θάνατοι και εντοπιστεί περισσότερα από 400.000 κρούσματα του κορονοϊού.

.Γ. Διακογιάννης

©Πηγή: amna.gr

Loading