Ράσταβατς: «Μεγάλη πρόκληση το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Αστέρας Τρίπολης θα μεταβεί χωρίς τον Χερόνιμο Μπαράλες στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (6/12, 17:15), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. O τεχνικός των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς, χαρακτήρισε «μεγάλη πρόκληση για εμάς αυτό το παιχνίδι» χαρακτηρίζοντας τον ΠΑΟΚ «μία μεγάλη, μια δυνατή ομάδα». 

Ο Σέρβος προπονητής του Αστέρα δήλωσε στη “NOVA” ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Σκοπός μας σε κάθε αγώνα είναι η νίκη. Γι’ αυτήν προετοιμαζόμαστε και γι’ αυτήν προσπαθούμε μπαίνοντας στο γήπεδο. Αυτό θα κάνουμε και τώρα! Ο αντίπαλός μας είναι μια μεγάλη ομάδα, μια δυνατή ομάδα κι αυτό για εμάς αποτελεί κίνητρο, έτσι ώστε να φτάσουμε με την απόδοσή μας σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς αυτό το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα. Είναι σαν να προσπαθείς να κάνεις κάτι που δεν είναι εύκολα προσιτό, αλλά βρίσκεις το κίνητρο, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά πολύ καλό.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι με θέληση και πίστη στην ομάδα μας. Σίγουρα νιώθουμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα φέτος και κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι ως προς το τι θα καταφέρουμε. Τώρα στο μυαλό μας είναι μια πρόκληση, το ματς με τον ΠΑΟΚ και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ασπασία Βελονάκη

©Πηγή: amna.gr

Loading