Νέβιλ: «Ποτέ τίτλο η Γιουνάιτεντ με τέτοια άμυνα»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα είναι σε θέση να κερδίσει την Premier League, έχοντας δίδυμο στην άμυνα τους Βίκτορ Λίντελοφ και τον Χάρι Μαγκουάιρ, σύμφωνα με τον Άγγλο  πρώην διεθνή οπισθοφύλακα, Γκάρι Νέβιλ.

Η σεζόν της Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με ήττα-σοκ (1-3) από την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο, με τον διεθνή Σουηδό να ευθύνεται και για τα τρία γκολ. Ο Νεβίλ πιστεύει ότι ο προπονητής Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ πρέπει να δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση ενός ευέλικτου κεντρικού αμυντικού.

«Μέχρι η Γιουνάιτεντ να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό που μπορεί να τρέξει και να αμυνθεί ένας προς έναν, δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει το πρωτάθλημα», δήλωσε στο Sky Sports ο Νέβιλ, ο οποίος πανηγύρισε οκτώ τίτλους πρωταθλήματος στο Old Trafford.

«Δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει την Premier League με αυτό το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Πρέπει να πάρουν έναν γρήγορο παίκτη και να παίξει μαζί με τον Λίντελοφ ή τον Μαγουάιρ. Με την πάροδο των ετών, οι καλύτερες συνεργασίες με κεντρικούς αμυντικούς ήταν πάντα εκείνοι που είχαν πολύ γρήγορο ρυθμό για να ξεπεράσουν τον κίνδυνο. Ο Λίντελοφ και ο Μαγκουάιρ απλά δεν το έχουν αυτό».

 A.Βαζογιάννης

©Πηγή: amna.gr

Loading