Παρέδωσε αναπνευστήρα στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο Ολυμπιακός

Στο πλαίσιο του προγράμματος “ Mondays Games against COVID” η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρέδωσε σήμερα στο Νοσοκομείο «Αττικόν» έναν φορητό αναπνευστήρα βαρέως τύπου για την μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας των ενηλίκων και παίδων ασθενών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Την παράδοση πραγματοποίησαν μαζί με τους παίκτες του Ολυμπιακού, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Χασάν Μάρτιν και Σάσα Βεζένκοφοι, οι Νίκος Λεπενιώτης (Γενικός Διευθυντής Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Γιάννης Καποδίστριας και Ιωάννα Μπερίου (εκπρόσωποι bwin), Ευγενία Θάνου (Γενική Διευθύντρια Γιατρών του Κόσμου) προς τους Σπυρίδωνα Αποστολόπουλο (Διοικητή Π.Γ.Ν. “ Αττικόν”) και Εμμανουήλ Πικουλή (Καθηγητή Χειρουργική, Διευθυντή Γ’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής Π.Γ.Ν. “ Αττικόν”).

Παράλληλα, οι τρεις προαναφερόμενοι παίκτες του Ολυμπιακού παρέδωσαν συλλεκτικά δώρα σε ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την ευγνωμοσύνη τους για την ανιδιοτελή προσφορά προς την οινωνία. 
΄
Στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά αναφέρεται ανάμεσα σε άλλα: «Η bwin και η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ακολουθώντας το όραμά τους για έμπρακτη υποστήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, βρέθηκαν τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 δίπλα στους Ιατρούς και το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν”.

Κάνοντας πράξη την δέσμευσή τους – στο πλαίσιο του προγράμματος “ Mondays Games against COVID” – για συνολική υποστήριξη του έργου του Νοσοκομείου σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου Ελλάδος, η bwin και η Κ.Α.Ε Ολυμπιακός παρέδωσαν τον φορητό αναπνευστήρα βαρέως τύπου για την μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας των ενηλίκων και παίδων ασθενών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Η bwin και η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεσμευτήκαν να επιστρέψουν στο Νοσοκομείο και με άλλες δράσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία για έμπρακτη κοινωνική ευθύνη και προσφορά, γεγονός που έχει αποδεχθεί δεκάδες φορές τα τρία χρόνια της συνεργασίας τους».   

Aσπασία Βελονάκη

©Πηγή: amna.gr

Loading