ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα για να πατήσει χορτάρι

Αντίστροφα μετράει ο οργανισμός του ΠΑΟΚ για την πρώτη συγκέντρωση – προπόνηση της ομάδας, η οποία έχει οριστεί για τις 29 Ιουνίου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται άμεσα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα, ενώ ένας – ένας οι παίκτες παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής.

Από την πρώτη προπόνηση θα λείπουν ο Χρήστος Τζόλης και Αλέξανδρος Πασχαλάκης οι οποίοι πήραν λίγες μέρες παραπάνω άδεια λόγω των δύο αγώνων με την Εθνική.

Επίσης παραπάνω άδεια μέχρι μέσα – περίπου – Ιουλίου έχει πάρει και ο Κάρολ Σφιντέρσκι ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την Πολωνία στο EURO.

Ανησυχία προκαλεί στους φίλους του Δικεφάλου οι αργοπορία στα μεταγραφικά θέματα, καθώς ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενισχύσεις σε νευραλγικές θέσεις όπως επίθεση, αριστερό μπακ, κέντρο.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σε αναρτήσεις της ΠΑΕ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζουν να ρωτάνε για τις μεταγραφικές κινήσεις που σκοπεύουν να γίνουν και πότε θα γίνουν, αφού η χρονιά για τον Δικέφαλο ξεκινάει άμεσα.

Η έλευση Σαββίδη που όπως όλα δείχνουν θα γίνει την επόμενη εβδομάδα θα σηματοδοτήσει ντόμινο διοικητικών και αγωνιστικών εξελίξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να έχουμε είσοδο ατόμου στην διοίκηση του ΠΑΟΚ, ενώ με την έλευση του στην Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης θα τρέξει και τα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ δίνοντας εντολή για στήσιμο ομάδας πρωταθλητισμού.

Δείτε επίσης: Στα προημιτελικά Παραγουάη και Ουρουγουάη

Loading