ΠΑΕ Πανσερραϊκός: “Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την αναδιάρθρωση”

Ανακοίνωση με αφορμή την πόλωση που προέκυψε, ανάμεσα σε Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ (η τελευταία έχει “σύμμαχο” την πρόθεση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη) για το φλέγον θέμα της αναδιάρθρωσης κατηγοριών, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Τα “λιοντάρια” υπενθυμίζουν οτι από τους προηγούμενους μήνες πρωτοστατούν στην προσπάθεια για αναδιάρθρωση και ουσιαστικά συνένωση των δυο κατηγοριών, τονίζοντας οτι παραμένουν υπέρμαχα του συγκεκριμένου “μοντέλου” και πάλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Σερραίων, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Τάσος Καζίας:

“Με έκπληξη παρακολουθούμε το ΔΣ της Ένωσης Α2 & Β εθνικής, με εξαίρεση τους τρεις εκπροσώπους της Football League, να διαφωνεί ξαφνικά, με την αναδιάρθρωση κατηγοριών του πολύπαθου επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Την στιγμή μάλιστα, που τάχθηκε υπέρ τον Φεβρουάριο, στην δημόσια διαβούλευση του Υφυπουργείου αθλητισμού.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, πρωτοστάτησε πέρυσι, στην δημιουργία της αναδιάρθρωσης, εμπεριστατωμένα, με προτάσεις βιωσιμότητας και κριτήρια ενός σύγχρονου μοντέλου λειτουργίας, καταγεγραμμένα όλα απο ειδικούς. Η ομάδας μας, υπερθεμάτισε και δημόσια, σε αυτή την φετινή δύσκολη χρονιά, τονίζοντας οτι είναι μονόδρομος η συγχώνευση Sl2 & Fl.

Χαιρετίζουμε λοιπόν, την πρόταση του Υφυπουργού για αναδιάρθρωση, που περιλαμβάνεται στο επόμενο σχέδιο νόμου και προσυπογραφούμε το νέο πλάνο επανεκκίνησης και ανάπτυξης των επαγγελματικών κατηγοριών, που περιλαμβάνει και πολλές απο τις δικές μας ιδέες, για την διαφάνεια και την αξιοπιστία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναμένουμε τον επόμενο διάλογο του ΔΣ της Super League 2 με τον κ. Αυγενάκη και είμαστε στο πλευρό όλων των ομάδων της Football League, που αντιδημοκρατικά, εκπροσωπούμαστε μειοψηφικά, δια τριών αντιπροσώπων.

Ο Πρόεδρος

Τάσος Καζίας”.

Δείτε επίσης: Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Tι αποφασίστηκε για άνοιγμα αθλητικών δραστηριοτήτων

Loading