ΠΑΟΚ: Οι σχεδιασμοί ξεκινούν με συζήτηση Σαββίδη – Γκαρσία

Από την Δευτέρα άρχισαν οι διακοπές των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και οι περισσότεροι, ξένοι και Έλληνες, έφυγαν για τις πατρίδες τους, ή για τους τόπους των διακοπών τους.

Η καινούργια ποδοσφαιρική περίοδος για τον ΠΑΟΚ ξεκινάει σύντομα και οι λεπτομέρειες θα δρομολογηθούν αμέσως μετά την πρώτη επαφή και συζήτηση που μέλλεται να γίνει εντός των ημερών μεταξύ του προέδρου Ιβάν Σαββίδη και του προπονητή Πάμπλο Γκαρσία.

Από την συζήτηση των δύο ανδρών θα προκύψουν οι περαιτέρω λεπτομέρειες για την καινούργια αγωνιστική περίοδο και επί του παρόντος ο ΠΑΟΚ επισήμως διαψεύδει συμφωνία με άλλον προπονητή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Είναι δεδομένο πως ο Πάμπλο Γκαρσία έχει αρκετά να συζητήσει με τον πρόεδρο της ομάδας, όπως άφησε να εννοηθεί στις σύντομες τοποθετήσεις του μετά το τέλος του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Προς το παρόν ο Ουρουγουανός τεχνικός μετά και την κατάκτηση του τροπαίου του κυπέλλου Ελλάδας, απολαμβάνει της αποδοχής της ευρύτερης πλειοψηφίας του κόσμου του ΠΑΟΚ, που τον θέλει στο τιμόνι της ομάδας για την επόμενη περίοδο.

Δείτε επίσης: Πήρε τον Μπράουν ο ΠΑΟΚ

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading