Ο Παυλακάκης υποψήφιος με την Κελεσίδου στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ

Ο Άγγελος Παυλακάκης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΣΕΓΑΣ και τάχθηκε στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου, η οποία έχει ήδη γνωστοποηιήσει ότι θα διεκδικήσει την προεδρία της ομοσπονδίας.

Ο 44χρονος (γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1976 στο Άβατο Ξάνθης) πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στίβου στα 60μ το 1998 στη Βαλένθια και ταχύτερος Έλληνας όλων των εποχών στα 100μ (έχει το πανελλήνιο με 10.11), δήλωσε μεταξύ άλλων για την υποψηφιότητά του:
«Αποτελώ ιδρυτικό μέλος της Κίνησης για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού, μίας κίνησης που δημιουργήθηκε κυρίως από παλαιούς πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες της γενιάς μου. Μοναδικό όραμά της η μετάβαση του ελληνικού στίβου σε ένα καλύτερο επίπεδο, η ανοδική πορεία με διακρίσεις αντάξιες της προσπάθειας όλων. Σκοπός μας ταυτόχρονα η συμβολή μας στην ανάδειξη του αθλητικού τρίπτυχου (ΣΩΜΑΤΕΙΟ-ΑΘΛΗΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ).
Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, στο πλευρό της ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ζητώντας από τα αθλητικά σωματεία να με τιμήσουν με την ψήφο τους. Για να πετύχουμε την Αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού πρέπει να συμβάλουμε όλοι μαζί, με ομοψυχία, γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους. Δεν περισσεύει κανείς.
Ο ΣΤΙΒΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!!!».

 

Χρ. Μουρδουκούτας

 

 

©Πηγή: amna.gr

Loading