Λαζάρ Ραντζέλοβιτς: «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου»

Η καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στη Μπάγερν δεν μετουσιώθηκε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς μίλησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και εξέφρασε την στεναχώρια του για το γεγονός ότι οι Πειραιώτες δεν πήραν ούτε ένα βαθμό. Παράλληλα δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα του, καθώς πάλεψε γερά απέναντι σε ένα μεγαθήριο.

«Είχαμε ένα καλό ματς, που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Τα δώσαμε όλα για να γυρίσουμε το παιχνίδι, κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση» δήλωσε αρχικά στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Ραντζέλοβιτς και πρόσθεσε:  «Ηταν μια πραγματικά καλή εμφάνιση, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Ελπίζω στη συνέχεια να πάρουμε και τους βαθμούς».

Επόμενος σταθμός για τον Ολυμπιακό το Μόναχο, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στην έδρα της καλύτερης ομάδας του ομίλου. Θα ήθελα να πάρουμε τη νίκη, αλλά ελπίζω να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό», τόνισε ο Ραντζέλοβιτς, ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του.
Τέλος αναφερόμενος στην παρουσία του κόσμου είπε: «Η στήριξη του κόσμου είναι εντυπωσιακή. Είναι πάντα δίπλα μας και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω».

©Πηγή: amna.gr

Loading