Ο Κουλιμπαλί αγόρασε διαμέρισμα στο Παρίσι

Δεν είναι λίγες οι φορές, που μία είδηση έχει… προκύψει από ένα γεγονός ή μία πληροφορία, άσχετη με το αντικείμενο της. Κάτι ανάλογο, ενδέχεται να συμβαίνει και στην περίπτωση του Καλιντού Κουλιμπαλί, ο οποίος αποτελεί το «έτερον ήμισι» του Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας της Νάπολι.

    Ο Σενεγαλέζος στόπερ, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, που αγωνίζονται στην συγκεκριμένη θέση και τα… σενάρια για ενδεχόμενη μεταγραφή του, αναπτύσσονται εδώ και αρκετούς μήνες.

    Ο έμπειρος στόπερ, παρέμεινε στους «παρτενοπέι» παρά τις προτάσεις που υπήρξαν, τόσο στο καλοκαιρινό, όσο και στο χειμερινό «μεταγραφικό παζάρι». Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο να συμβεί κάτι ανάλογο και σε μερικούς μήνες, όταν θα ανοίξει εκ νέου η μεταγραφική αγορά.

    Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «Parisien», δεν αποκλείεται ο Κουλιμπαλί να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή η υπόθεση εργασίας, προκύπτει από την πληροφορία, ότι προσφάτως, ο Κουλιμπαλί αγόρασε ένα διαμέρισμα στην γαλλική πρωτεύουσα, έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.
 

©Πηγή: amna.gr

Loading