Νιόπλιας: «Δύσκολη η στιγμή, αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ»

Απόλυτα ρεαλιστής για τη δεινή βαθμολογική θέση του ΟΦΗ, αλλά συνάμα αισιόδοξος για την αναστροφή του αρνητικού κλίματος, παρουσιάστηκε ο Νίκος Νιόπλιας ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου, στη συνέντευξη για την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών.

«Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολη στιγμή, όμως γι’ αυτά είμαστε εδώ. Εγώ έχω πίστη στην ομάδα και έχω 100%. Το καλοκαίρι θα είχαμε μια εύκολη σωτηρία, μια καλύτερη θέση, πιο άνετοι. Τώρα όμως πρέπει να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να καταλαβαίνουμε τις στιγμές και το τι πρέπει να κάνουμε τώρα. Είναι διαφορετικές σκέψεις τώρα από αυτές που κάναμε πριν από δύο μήνες», τόνισε αρχικά ο βετεράνος άσος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους δεσμούς του με την ομάδα: «Δεν είναι απλώς μια ομάδα για εμάς, είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε εδώ άνθρωποι του Ηρακλείου, 38 χρόνια μένω εδώ, κάθε ημέρα έβλεπα τον ΟΦΗ, πόσο μάλλον όταν ήμουν δύο χρόνια στην ομάδα. Γνωρίζω το ποδόσφαιρο καλά, ξέρω τους παίκτες. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολη στιγμή, όμως γι’ αυτά είμαστε εδώ».

Όσον αφορά τις πιθανότητες παραμονής, ο Νίκος Νιόπλιας ήταν σαφής: «Έχουμε όσες έχουν όλες οι ομάδες. Εγώ έχω πίστη στην ομάδα και έχω 100%. Το καλοκαίρι θα είχαμε μια εύκολη σωτηρία, μια καλύτερη θέση, πιο άνετοι. Τώρα όμως πρέπει να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να καταλαβαίνουμε τις στιγμές και το τι πρέπει να κάνουμε τώρα. Είναι διαφορετικές σκέψεις τώρα από αυτές που κάναμε πριν από δύο μήνες».

“Το ποδόσφαιρο ειναι για τους δυνατούς (σ.σ. χαρακτήρες)”

Ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης κατέληξε: «Όταν ήμουν παίκτης δεν με ένοιαζε τίποτα. Ήξερα ότι ήμουν δυνατός. Παίζει ρόλο. Εξαρτάται τον άνθρωπο. Έχουμε τους Ντε Γκούζμαν, Καστάνιος, Γιαννούλη. Δεν έχουμε μικρά παιδιά, πρέπει μόνος σου να το ξεπερνάς αλλιώς δεν μπορείς να είσαι σε αυτό το επάγγελμα. Πρέπει όλοι μαζί, ανάλογα με τη στιγμή. Τώρα έχεις την πίεση, αλλά όποιος δεν μπορεί γιατί ασχολείται με αυτό το άθλημα; Είναι για τους δυνατούς και τίποτα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα».

Δείτε επίσης: ΑΕΚ: Επιστροφή των τραυματιών, βελτιώνεται το κλίμα

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading