«Να αποδείξω ότι αξίζω επέκταση του συμβολαίου»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε ότι είναι πρόθυμος να παρατείνει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά πρέπει πρώτα να αποδείξει στους ιδιοκτήτες του συλλόγου της Premier League, ότι αξίζει μια νέα συμφωνία.
    Ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος καθοδήγησε τη Σίτι σε δύο τίτλους Premier League από τότε που ανέλαβε την ομάδα το 2016, υπέγραψε παράταση συμβολαίου για να παραμείνει στο Etihad έως το 2021.
 «Θα ήθελα πολύ να μείνω περισσότερο εδώ», δήλωσε ο 49χρονος τεχνικός. «Για να επεκτείνω το συμβόλαιο πρέπει να το αξίζω και θα δούμε αν το αξίζω αυτή τη σεζόν, όσον αφορά το πώς προχωρά η ομάδα και βελτιώνεται», είπε ο Καταλανός προπονητής.
  Η Σίτι τερμάτισε 18 πόντους πίσω από την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν και αποκλείστηκε από το Champions League στa προημιτελικά, αλλά ο Γκουαρντιόλα είπε ότι το μέλλον του στο σύλλογο δεν εξαρτάται από μεγάλα τρόπαια.
 «Δεν με έχουν πιέσει σε τίποτα από την πρώτη ημέρα. Μου επιτρέπουν να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ με το προσωπικό και τους παίκτες μου και αυτό θα συνεχιστεί», πρόσθεσε ο Ισπανός. 

«Δεν μου είπαν ποτέ τι πρέπει να κερδίσω. Γνωρίζω τα πρότυπα αυτού του συλλόγου και πρέπει να αποδείξω ότι αξίζω να επεκτείνω το συμβόλαιό μου».
 Α. Βαζογιάννης

©Πηγή: amna.gr

Loading